"Even een klein uitstapje van lippen PMU naar lippen tatoeages: 

om precies te zijn mijn eigen lippen tatoeage!"


Lippen tatoeage van een PMU lippen expertPermanente make-up lippen<Toch liever info over Permanente make-up van lippen? 

Dit is tenslotte een PMU-portaal. Klik dan hier>"Mijn ervaring met het laten zetten van een tatoeage"Ik heb zelf ooit één kleine tatoeage laten zetten. Het leek me wel eens leuk om deze ervaring met jullie te delen. 

Heb ik het laten zetten van een tatoeage anders dan het ondergaan van een permanente make-up behandeling? 

Het antwoord is Ja en Nee.


Maar laat ik bij het begin beginnen.

Zoals je waarschijnlijk al aan mijn achternaam hebt kunnen zien, kom ik oorspronkelijk uit Rusland.

Een land overigens, waar bijna elke vrouw permanente eyeliner, wenkbrauwen en full lips heeft. 

Plaats op het lichaam zoeken voor een lippen tattoo

Het aantal vrouwen met een gewone tatoeage is denk ik vergelijkbaar met Nederland, al weet ik dat niet zeker. Wij vrouwen houden namelijk vooral van kleine tatoeages op plekken die we vooral in de zomer laten zien.

Al 20 jaar geleden wist ik dat ik ooit een tatoeage zou gaan nemen. De plek wist ik ook al: net boven mijn borst. Want dan kan ik elke dag opnieuw kiezen of ik mijn tatoeage wil laten zien of niet. Voor mij persoonlijk is dat fijn, om te kunnen kiezen. Afhankelijk van mijn bui. Wordt het vandaag een hoog truitje op een laag jurkje?


Maar ik wilde niet zo maar een tatoeage. Hij moest écht bij mij passen. Een stoere vrouwelijke tattoo. Vaak naar tatoeages gezocht natuurlijk, vooral op internet, maar ik kon nooit iets vinden. Ik had nooit het gevoel: "Dit is ‘m!"

Dus van een tatoeage is het nooit gekomen... tot een paar jaar geleden.
Russiche vrouwen houden van voetbal en PMU

Het was in de periode dat Rusland het WK voetbal organiseerde. Ik had mijn werk net stop gezet, omdat ik druk bezig was om definitief naar Nederland te gaan verhuizen. Mijn huis stond vol verhuisdozen. Ik rende dagelijks van gemeente naar notaris en weer terug naar de gemeente om alle verhuisdocumenten op orde te krijgen. En natuurlijk heb ik vaak afgesproken met vriendinnen. Voordat een Russin definitief verhuist naar Nederland, moet er uiteraard eerst fatsoenlijk afscheid worden genomen, toch?!Het was een hectische periode dus, en zeker ook een belangrijke stap in mijn leven. En of het zo moest zijn: Enkele weken voordat ik naar Nederland vertrok, kwam ik hem tegen: mijn ideale tatoeage.

"Die wil ik hebben! Een afscheidskadootje uit Rusland”.

Stencil lippen tatoeage


Zoals je waarschijnlijk hebt gelezen, ben ik  als PMU-specialist een groot fan van permanente make-up op de lippen. Het geeft écht dát accent mee dat elke vrouw nóg een beetje mooier maakt. Daarnaast hou ik van stoere sexy details. Niet te overdreven. Gewoon een stoer sexy accentje. 

En ja, ik weet het... ik zal ‘m zelf maar alvast inkoppen: 

"als Russin heb je sowieso toch al stoer sexy accentje als je Nederlands aan het praten bent?!”Nu vraag je je misschien af: 

Wat kost een tatoeage in Rusland?

Nou, ik had geluk. Normaal kost een dergelijke tatoeage laten zetten rond de 100€. Maar er was net een aanbieding. Dus ik kreeg ‘m voor minder dan de helft.


Dus ik ga naar de tattoo shop

De man die het ontwerp had bedacht, had een tattoo shop bij mij in de buurt. Ik werd er prettig ontvangen. De uitleg van de risico’s en nazorg leek heel erg op mijn voorlichting aan mijn eigen PMU-klanten.

Het uiterlijk van de tattoo shop was overigens wel compleet anders dan mijn PMU-salon. Net zo schoon overigens. Maar wel een stuk stoerder. Ik kan me nog herinneren toen ik mijn PMU salon in Nederland had verbouwd. Het kleine neefje van mijn man kwam even kijken en zei: "Mila. Je salon lijkt een beetje op een ziekenhuis. Alleen de spiegel is wel heel stoer.”. Nou, ik weet zeker dat dat jongetje iets anders had gezegd als hij deze tattoo shop was binnengelopen!


Permanente make-up tattoo shop in Tilburg


Ok, dan het laten zetten van de tatoeage...

Blijkbaar had ik één van de meest pijnlijke plekken op het lichaam voor een tattoo uitgekozen.... en dat heb ik 3 uur lang geweten. Dat was even afzien, zeg!

Voordat het verband eroverheen ging, kon ik nog snel even een foto maken van mijn mooie tattoo. Het was super goed gelukt!

Ik denk dat ik ongeveer een week met verband heb rondgelopen. En daarna mocht ik mijn tatoeage dan eindelijk aan iedereen gaan showen.

Mooi voorbeeld van een lippen tattoo en lippen PMU Mooi voorbeeld van een lippen tattoo en lippen PMUEnkele weken later, vlak voor mijn definitieve vertrek naar Nederland, ben ik nog een paar dagen gaan relaxen in Sochi. Daar heb je grote stranden (en uiteraard ‘s avonds voetbal kijken op megaschermen in de open lucht). Waarschijnlijk iets te veel zon voor mijn kersverse tatoeage. Ik ben overigens wel redelijk voorzichtig geweest, maar heb af en toe toch gewoon lekker met mijn bikini in de zon gelegen. (Ssssht, niet tegen mijn klanten zeggen dat hun PMU-expert ook niet altijd naar haar eigen adviezen luistert).

Maar het was mijn voorlaatste week in Rusland....dus een beetje relaxen mag wel, toch?!

En zo kwam de PMU-lippen-expert dus aan haar lippen tatoeage...boven haar borst. 


Mijn PMU van de lippen heb ik uiteraard zelf gedaan. Het zou een saai verhaal worden om hierover mijn persoonlijke ervaringen te delen, behalve dat ik heel blij ben met het resultaat.

Permanente make-up lippen en ook lippen tattoo


Groetjes,

Mila Ermolitskaia

PMU artiest


"Tatoeages zetten kan ik niet, maar mooie PMU aanbrengen op wenkbrauwen, ogen en lippen gaat me goed af." Wil je meer weten over mijn salon in Tilburg, of het je een vraag over permanente make-up

Je mag 24 uur per dag contact met mij opnemen via e-mail of whatsapp
⇨ BeautyBlog...


⇨ Over mij...


⇨ NagelBlog...


⇨ WimperBlog 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn