Permanente make-up, van beetje spannend naar meer dan mooi! Ik neem je mee in de wereld van PMUModetrends wenkbrauwen 2020 - 2021

 Welke wenkbrauwen zijn trendy?

Natuurlijke wenkbrauwen zijn de belangrijkste fashion trend in seizoen 2020 - 2021. Brede mannelijke wenkbrauwen zijn ook in de mode, net als gekleurde en rechte wenkbrauwen. Natuurlijke wenkbrauwen


Brede mannelijke wenkbrauwen


Cara Delevingne is een goed voorbeeld van een vrouw met brede mannelijke wenkbrauwen.
Feather wenkbrauwen

Bij feather brows zijn de haren zo gerangschikt, dat er gaten tussen zitten. Alle haren zijn opgekamd. Dergelijke wenkbrauwen kun je vorm geven met gel of wax.

Onzichtbare wenkbrauwen

Wenkbrauwen worden onzichtbaar gemaakt door ze te bleken. Deze trend is alleen geschikt voor de meest gewaagde fashionista. In het dagelijks leven is het minder goed toepasbaar. Dergelijke wenkbrauwen geven het meisje een buitenaards uiterlijk. Desalniettemin is deze trend niet het eerste seizoen dat zich op de shows laat zien. Sies Marjan, Jason Wu, en Rick Owens: bij al deze runway shows gingen modellen met gebleekte wenkbrauwen de catwalk op.
Vloeiende wenkbrauwen

Bij vloeiende wenkbrauwen zit er geen enkele scherpe hoek in het design.
Gekleurde wenkbrauwen

Deze trend is zeer geschikt voor de meest creatieve mensen onder ons. Het ziet er heel goed uit in combinatie met een matchende kleur hoofdhaar.

Rechte wenkbrauwen

Deze vorm van wenkbrauwen is niet voor iedereen geschikt. Maar past het bij de contouren van je gezicht, dan geven rechte wenkbrauwen je een jeugdige en ondeugende blik.
Wenkbrauw kleur aanbevelingen

 

  • Bij een wat koudere blonde haarkleur passen donkergrijze wenkbrauwtinten
  • Brunettes met een donkere huid gaan voor brows met een donkere chocolade tint
  • Heb je een warme blonde haarkleur? Dan moet je eens een lichtbruine wenkbrauwtint proberen
  • Brunettes en roodharigen zijn extra trendy wanneer er een goudachtige tint in hun brows doorkomt
  • Ash-haired girls kiezen voor een grijze tint.Tegenwoordig kunnen blondines prima een kleur wenkbrauwen kiezen die twee of drie tonen donkerder is dan hun haarkleur. Dit geldt in het bijzonder voor vrouwen die hun haar hebben geverfd.


Mijn PMU Schoonheidssalon in Tilburg


Mijn naam is Mila. Mijn vak is permanente make-up. Mijn passie is fashion. Daarom schrijf ik op deze PMU site ook regelmatig een BLOG over beauty-gerelateerde onderwerpen.

Wil je een wenkbrauw tattoo? PMU Hairstrokes geven een heel natuurlijk effect. Daarnaast kun je met PMU poederwenkbrauwen elke vorm en kleur creëren die nu in de mode zijn. Ik geef je graag advies welke PMU tattoo bij je past.

Je bent welkom in mijn schoonheidssalon in Tilburg. Voor 250 euro heb je al een mooie PMU wenkbrauw tattoo.

Meer info, of afspraak inplannen via whatsapp:


06-51689046


Welk type wenkbrauw spreekt jou het meeste aan? Poederwenkbrauwen, een wenkbrauwen tattoo met schaduw, of de hyperrealistische PMU 3D hairstokes?


⇨ PMU wenkbrauwen...
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn