Stiletto nails uit mijn privé nagelsalon in Tilburg

Beauty Blog: Stiletto gel nagels

 Bij een eigen stijl hoort een opvallend tintje. Bij mij zijn dat mijn gel nagels. Ik kies ervoor om mijn stiletto nails niet in een nagelsalon te laten doen, maar ze zelf te ontwerpen. In mijn beauty blog vertel ik je mijn ervaringen.


mijn PMU salon in Tilburg

Beauty is mijn passie. Ik deel mijn ervaringen graag met je in deze Blog. Permanente make-up is mijn specialisatie. Daarom dit PMU portaal. Ik heb een eigen PMU salon in Tilburg. 

Stiletto nails van Mila


Context geven aan je uiterlijk

Mila Ermolitskaia

Het is weer eens tijd voor een lekker luchtig beauty blogje.
Deze keer over stiletto nails. Zoals je weet ben ik expert in permanente make-up. Maar het totaalplaatje van beauty en fashion is mijn passie.

Daarbij draait alles om een goede balans vinden tussen je basis uiterlijk: het contrast.
En hoe je hier dagelijks mee speelt: de context.
In mijn blog vertel ik hoe ik hier zelf mee om ga.

Ik kies ervoor om mijn basis uiterlijk neutraal te houden. Ik breng contrast aan op de juiste plekken in mijn gezicht. Natuurlijk met permanente make-up! De kleuren en vormen houd ik echter neutraal. Dat geldt ook voor de context in mijn gezicht. Als ik een dag wil opvallen, dan doe ik dat meestal niet met opvallende make-up. Ik kies ervoor om dat met kleding te doen.


Is er dan niets dat ik structureel laat opvallen in mijn uiterlijk? Een klein opvallend detail, dat structureel onderdeel uitmaakt van mijn uiterlijk?

Zeker wel: mijn stiletto nails!


Stiletto nails: acryl of gel?

Goede contrasten in je uiterlijk zorgen voor onbewuste beauty. Ze zijn opvallend zonder op te vallen. Je hebt een mooie uitstraling zonder dat mensen zich direct bewust zijn waarom dat zo is.
Het is leuk om daar iets aan toe te voegen wat wel meteen opvalt; wat je structureel kenmerkt. 

“Hoe ziet Mila eruit? Nou, ehh...
Ze is verzorgd. Haar kledingstijl is heel divers, van neutraal, tot soms stoer en sexy. Maar haar lange puntige nagels vallen altijd op!”

Ik ben geen fan van acryl nagels. Ik kies voor gel. Bij Stiletto nails is gel ook wel aan te bevelen. Omdat het al een opvallende vorm is, doe ik verder niet aan nail art. Zwarte of rode nagellak, en soms een french manicure. In principe zijn dat de drie smaakjes die je bij mij terug ziet.


Zelf je nagels doen, een fijn relaxmomentje

Nagel stijlen

Je ziet mij nooit bij een nagelsalon. Ik doe alles zelf met mijn stokoude nageldroger. Je kunt dus eigenlijk wel zeggen dat ik mijn eigen privé nagelsalon heb. Er is altijd plek! ...maar dat is natuurlijk niet de reden.  En het bespaart geld. Maar de voornaamste reden dat ik zelf mijn nagels doe, is omdat het voor mij een fijn relaxmomentje is. Me even terugtrekken in mijn kamertje en lekker een paar uurtjes met mijn nagels bezig zijn.

Is het moeilijk om zelf stiletto nails te zetten? Als je zelf nog nooit nagels hebt gezet, dan zou ik eerst beginnen met een eenvoudige vorm van gel nagels. Stiletto nails zijn namelijk relatief moeilijk. Er zit wat meer bolling in de vorm. Dat is ook wel nodig om ze voldoende sterk te maken. Na een paar keer oefenen, ben ik er best bedreven in geraakt. En inmiddels doe ik het al 20 jaar zelf.


Opvallend nep combineer ik met Hyperrealisme PMU

Zwarte en rode nagels uit mijn privé nagelsalon

Adviseer ik nu iedereen om ook stiletto nails te nemen? Nee, natuurlijk niet! Iedereen heeft zijn eigen stijl, en dat is maar goed ook! Wel adviseer ik je om af en toe stil te staan bij wat je wil uitstralen. Is je uiterlijk hier goed op afgestemd? En heb je ergens dat kleine opvallende tintje aangebracht? Vraag ook eens advies aan een vriendin of een expert. Want na een tijdje zie je zelf niet altijd goed meer wat er precies opvalt aan je eigen uiterlijk.

Permanente make-up is ook een heel goede manier om context is je uiterlijk aan te brengen. Of om juist de aandacht van plekken af te halen die je minder op wil laten vallen. Ik ben PMU expert geworden, omdat ik mijn creativiteit en perfectionisme goed kwijt kan in het tatoeëren van wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Je raakt nooit uitgeleerd. Het ontwerpen van realistische PMU op de wenkbrauwen heeft mijn speciale aandacht. De Hyperrealisme PMU hairstroke techniek vereist kennis van hoe wenkbrauw haren groeien. Dat kan bij jou heel anders zijn dan bij mij. Het geeft veel voldoening om een passende vorm realistisch ogende wenkbrauwen te creëren met PMU. 
Dus ben je op zoek naar een nagelstudio in Tilburg, dan moet je nog even verder zoeken. Maar voor permanente make-up zit je goed bij salon Glance-inside!


Tot een volgende beauty Blog!

Mila⇨ BeautyBlog...


⇨ Over mij...


⇨ ShoeBlog


⇨ BotoxBlog... 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn