PMU behandeling in Tilburg 

salon Glance-Inside

 "Aan het oriënteren welke PMU salon bij jou past?

Lees hier de Specialiteiten & Prijzen van mijn salon in Tilburg"Hoi! Mijn naam is Mila.

Ik ben initiatiefnemer van het informatieportaal Glance-Inside: 

"Het grootste informatieplatform voor permanente make up"


Daarnaast heb ik mijn eigen PMU salon in Tilburg.Wil je een afspraak maken?

Je kunt me 24 uur per dag contacten via whatsapp of e-mailen: 


0651689046


info@Glance-inside.comJe kunt bij mij zelf kiezen of je alleen een basisbehandeling wil, of ook een nabehandeling.

Ga er echter van uit dat een nabehandeling bijna altijd nodig is voor een goed resultaat.


Kosten voor basisbehandeling + een nabehandeling:

 • PMU Wenkbrauwen € 250
 • PMU Eyeliner boven € 230
 • PMU Eyeliner boven en onder € 340
 • PMU Lippen € 250


<KLIK HIER VOOR PRIJSINFO IN DETAIL>

 "Ik wil eerst een goed gevoel krijgen bij de keuze van mijn PMU expert,

voordat ik iemand op mijn gezicht laat tatoeëren. 

dus Mila, vertel, wat is echt typisch voor jouw salon? "Van oorsprong kom ik uit Rusland: het land waar bijna elke vrouw waarde hecht aan een goed verzorgd uiterlijk, zonder veel tijd kwijt te zijn aan dagelijkse make up.  PMU is de ideale oplossing. Het geeft een mooi resultaat, bespaart tijd, en veroorzaakt geen allergieën zoals soms bij cosmetica. Semi permanente make-up corrigeert de asymmetrie van het gezicht. Je ziet er elk moment van de dag perfect uit, zelfs 's-ochtends vroeg of na het zwemmen. 


Ik ben een ervaren, RIVM-gecertificeerde specialist. 

Mijn grote passie voor Permanente make-up blijkt wel uit mijn initiatief om het informatieportaal Glance-inside op te zetten. Want elke vrouw in Nederland heeft recht op goede voorlichting; Daarom richt ik me niet alleen op mijn klanten.


Als PMU-expert onderscheid ik me op de volgende punten:


 1. Fashion-ervaring: passende kleuren en vormen / klantgericht
 2. Opleiding Permanente make-up, en daarna blijven leren
 3. Wel ervaring met PMU, niet met photoshop
 4. Hygiëne 
 5. Materialen
 6. Tijd en Bereikbaarheid
 7. Kwaliteit voor een lage PrijsFashion-ervaring: passende kleuren en vormen / klantgericht

Na mijn studie commerciële economie ben ik in de fashionbranche gaan werken. Als styliste, visual merchandizer, en later ook als verantwoordelijk manager van een aantal kledingzaken. Klanten waardeerden mijn persoonlijke aandacht en gevoel voor (hun!) stijl.

Dit combineerde ik met kennis van kleuren, stijlen, vormen, en trends.... niet alleen van kleding, maar juist ook van de klant zelf. 

Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt van fashion naar permanente make up. Ik wilde namelijk niet alleen creatief en klantgericht zijn, ik wilde ook graag gaan creëren. In permanente make up heb ik deze combinatie gevonden. En daarnaast wilde ik graag ervaren hoe het is om een eigen bedrijf te runnen. 

Er zijn veel goede PMU-experts, die alle tatoeeertechnieken goed beheersen. Wat mij onderscheidt als PMU-expert, is mijn fashion-achtergrond : Ik heb hierdoor echt leren luisteren . Daarnaast heb ik geleerd hoe ik je goed kan adviseren door te kijken naar de vorm van je gezicht, kleur en structuur van de huid, kleur van je haar en ogen, en de vorm van je lippen.

Heb je bijvoorbeeld geen idee of eyeliner met wing je beter staat dan eyeliner zonder wing? Of je beter een koudere of warmere kleur lippen kan nemen? 

Samen zullen wij de voor jou beste keuze maken!


Opleiding permanente make-up, en daarna blijven leren

Uiteraard heb ik een opleiding in permanente make-up. Maar net zo belangrijk is het blijven leren. Ervaringen van anderen zijn een belangrijke bron. Er is veel te vinden op internet. Omdat in Rusland permanente make-up enorm populair is, zijn daar ook een aantal topexperts te vinden. Mijn Russische achtergrond geeft mij de mogelijkheid om contact met hen te zoeken en hun seminars te volgen. Super interessant!

Wel ervaring met PMU, niet met photoshop

Op internet kun je veel mooie foto's vinden van vrouwen met permanente make-up. Vaak zijn het heel fotogenieke vrouwen met ook nog vaak een laagje photoshop eroverheen. Dat is niet verkeerd... maar ik kies ervoor om realistische foto's te publiceren van klanten in alle soorten in maten. Het liefste voor en na de behandeling. Ik wil namelijk juist graag laten zien dat permanente make-up de eigen schoonheid van een vrouw accentueert. Iedereen heeft sterke uiterlijke eigenschappen. Het is de kunst om deze naar boven te laten komen. En alleen realistische foto's laten jou in detail zien wat je kunt verwachten als je zelf voor permanente make-up kiest.

Hygiëne

Wist je dat elke PMU-salon verplicht is de salon periodiek te laten certificeren door de GGD? Toen ik mijn salon in Tilburg begon, kregen wij ook een bezoekje. Vooraf  kregen we te horen dat we niet moesten schrikken als de inspectie enkele uren zou gaan duren, opdat we goede uitleg zouden krijgen over hygiëne en keurmerken. Daarnaast werd gezegd dat een eerste inspectie van een salon bijna nooit direct tot goedkeuring leidt. Echter, mijn Russische achtergrond bleek goed van pas te komen. In Rusland zijn er geen inspecties zoals in Nederland, maar in elk huishouden is "schoon" en "hygienisch" erg belangrijk. (Waarschijnlijk omdat het buiten juist niet zo schoon is als bijvoorbeeld in Nederland). En wat thuis belangrijk is, is automatisch ook belangrijk op je werk. En inderdaad: De GGD-inspectie van onze salon duurde slechts 20 minuten en leidde direct tot goedkeuring. Onze salon kijkt niet wat wettelijk is voorgeschreven, onze salon doet wat wij belangrijk vinden. En dat gaat qua hygienemaatregelen vaak een stapje verder, dan vereist. 

Materialen

Goed resultaat begint bij goed materiaal. Het begint bij comfort: een goede behandeltafel maakt jou relaxed. En dat zie je ook terug in het resultaat. Verder is een goed apparaat en goed pigment belangrijk. Ik ben altijd op zoek naar beter pigment. En overigens ooknaar andere cremes en vloeistoffen om de huid voor- en na te behandelen.  En wat vind je van onze luchtbevochtiger? Het is niet alleen een eyecatcher, maar zorgt voor een optimaal klimaat om permanente make-up  aan te brengen.

Tijd en Bereikbaarheid

Wij hebben geen 9-tot-5-mentaliteit. Wij begrijpen namelijk heel goed dat jij vooral 's-avonds en in het weekend de tijd hebt om je te verdiepen in de mogelijkheden van permanente make up. Daarom kun je ons elke dag, op elk moment van de dag Whats-appen. Uiteraard zal ik niet altijd direct kunnen antwoorden... maar ik doe mijn best de tijd voor jou te nemen op het moment dat het jou uitkomt.

Kwaliteit voor een lage prijs

Ja, de prijs bij ons is relatief laag. 

Zoals elke salon adviseren we wel vaak twee sessies om tot een goed eindresultaat te komen. Een deel van het aangebrachte pigment blijft niet in de huid zitten. Een nabehandeling is daarom vaak nodig.  Na een maand is zichtbaar welk deel va de pigment achter is gebleven in de huid. Dit blijft ongeveer 2 jaar goed zitten zonder extra behandelingen tussendoor.

1 nabehandeling is dus vaak nodig, maar bij ons is de nabehandeling niet verplicht. Neem een maand na de eerste behandeling even contact met ons op, en we bekijken samen of de nabehandeling nuttig is. Vooraf is dit moeilijk in te schatten. Elke huid is anders. Een jongere huid houdt bijvoorbeeld beter pigment vast....maar dat is ook weer afhankelijk van het huidtype. 

Qua kosten kun je dus het beste rekening houden met twee behandelingen.....en wie weet, krijg je van je huid 50% korting, omdat nabehandeling toch niet nodig blijkt!

Route

Onze salon is gevestigd op Deilstraat 7, in de Reeshof in Tilburg, en daarmee goed bereikbaar vanuit Breda , Oisterwijk, Rijen, Kaatsheuvel, Waalwijk , Den Bosch en Eindhoven. 


Zoek je een goede salon voor permanente make-up? Bij Glance-inside ben je aan het goede adres!

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn