Met powderbrows een mooi accent aan je uiterlijk


Powder brows zijn de meest bekende vorm van PMU van de wenkbrauwen. In mijn salon in Tilburg is dit de meest gevraagde vorm van permanente make-up. Het wordt ook wel de poedertechniek genoemd.

  • Wat is kenmerkend voor deze techniek?
  • Hoe verloopt een PMU behandeling
  • Voorbeelden uit mijn salon in Tilburg


 Wat kenmerkt de powder brow techniek?


Powderbrows, of poeder wenkbrauwen zijn een vorm van permanente make-up. Met een PMU pen wordt een wenkbrauw getatoeëerd en volledig opgevuld. Groot verschil met een normale tattoo is, dat bij PMU powder brows veel minder diep in de huid wordt getatoeëerd. 

Voorbeeld Powderbrows salon TIlburg

Goede kwaliteit inkt, dus goede kleurpigment, is erg belangrijk voor het resultaat van je powder brows.  Permanente make-up wordt op het gezicht aangebracht, dus het voorkomen van verkleuring is daarom veel belangrijker dan bij een gewone tattoo. De belangrijkste voorwaarde om dit te voorkomen is de kwaliteit en samenstelling van de PMU inkt. 

Voor mij persoonlijk zijn inktpigmenten daarom een onderwerp waar ik veel vooronderzoek naar heb gedaan, en mezelf blijf informeren door contact te zoeken met experts in zowel binnen- als buitenland.


Kleur, vorm en schaduw maken je powder brows passend bij jouw uiterlijk en persoonlijke smaak. Powder brows met schaduw worden ombre brows genoemd. Hierbij worden vaak meerdere pigmentkleuren gebruikt. Ik zal je goed adviseren welke vorm en kleur goed bij jouw huidskleur, haarkleur en vorm van het gezicht past. Zelf heb ik, voordat ik de overgang maakte naar permanente make-up, ervaring in de fashion branche opgedaan. Wat ik daar geleerd heb over lichaamsvormen en kleurstellingen helpt mij persoonlijk bij het adviseren in passende permanente make-up.


 Wat mag ik verwachten van de behandeling?


Je hebt gekozen om permanente make-up van de wenkbrauwen te nemen, wellicht powder brows of ombre brows. Maar wat mag je nu precies verwachten van de behandeling? 

  • Hoe lang duurt een sessie?
  • Doet het zetten van powder brows pijn?
  • Hoe moet ik me voorbereiden op een powder brows behandeling?
  • Gebeurt het zetten van powder brows onder plaatselijke verdoving?


Het voor de eerste keer laten zetten van permanente make-up is een nieuwe ervaring en kan ook best spannend zijn. Daarom heb ik uitgebreid beschreven wat je mag verwachten tijdens een PMU behandeling, en hoe je je kan voorbereiden om het een prettige ervaring te laten zijn.

 Voor jou...de mooiste wenkbrauw van Tilburg

 

Mijn naam is Mila, permanente make-up stylist.
Zullen wij vandaag nog kennis maken?


Ik ben bereikbaar via telefoon en whatsapp. Ook 's-avonds en in het weekend.


 

⇨ Ogen & Lippen...


⇨ Prijslijst...


⇨ Hairstrokes...


⇨ Over mij...


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn