Microblading wenkbrauwen heeft een opvolger in Hyperrealisme HairstrokesJouw gids in hairstrokes wenkbrauwen


Mijn naam is Mila, specialist in het zetten van natuurlijk ogende hairstrokes. Ik heb een eigen salon, met klanten van Amsterdam tot aan Antwerpen.


 Microblading


Wenkbrauwen microblading was lang de standaard om mooie mensen vollere wenkbrauwen te geven. Tegenwoordig zijn er geavanceerdere technieken.
Natuurlijke wenkbrauw tattoo, dus ook voor mannen


De opvolger van microblading wenkbrauwen is zo natuurgetrouw, dat deze ook goed geschikt is voor mannen en vrouwen met weinig wenkbrauwhaar.  Jij bent uniek


Jouw wenkbrauwhaartjes groeien van nature andere richtingen op dan die van een ander. Dat verwacht je dan ook terug te zien in je wenkbrauw tattoo.

PMU Hyperrealisme wenkbrauwen 


De opvolger van microblading heet PMU hyperrealisme hairstrokes. Hiermee is een enorme stap gemaakt in het tatoeeren van natuurlijk ogende wenkbrauwen.


Internationale topexperts


Zeker 2x per jaar vlieg ik naar de bedenkers van de hyperrealisme hairstrokes, om bij hen gespecialiseerde clinics te volgen. Super interessant en natuurlijk resultaat!Mooier, maar vooral gezonder dan microblading


Hyperrealisme hairstrokes zijn niet alleen mooier, maar ook veel gezonder dan microblading wenkbrauwen. Deze internationale topexpert legt in een korte video uit waarom.

Voordelen van PMU Hyperrealisme Hairstrokes t.o.v. Microblading


Microblading brows hadden een aantal nadelen. De nieuwe hairstrokes techniek heeft deze nadelen opgelost.


  1. Microblading geeft door diepte van het sneetje meer een "hek effect"
  2. Microblading behandeling geeft grotere stress aan de huid
  3. Microblading geeft meer kans op beschadiging haarzakjes, wat haargroei kan verminderen
  4. Kans op littekens is bij Microblading veel groter
  5. Kans op verkleuring groter bij microblading  (kleur kan blauw of roodachtig worden)


Wenkbauwen microblading werkt met een aantal heel kleine mesjes achter elkaar. De opvolger niet. Hierdoor is geen sprake meer van een scheurend effect. PMU hyperrealisme hairstrokes werkt namelijk met heel kleine prikjes. Dit is nauwelijks belastend, en dus gezonder voor de huid. 


Daarnaast is de diepte beter controleerbaar, waardoor geen kans op verkleuring onstaat. Verkleuring kan namelijk ontstaan als de inkt vermengt met je bloed. Bij PMU permanente make-up, waar hyperrealisme hairstrokes onder valt, wordt de inkt altijd ondiep in de huid ingebracht met een speciaal daarvoor ontwikkelde PMU-pen.Correctie van verkleurde microblading wenkbrauwen


Heb je vroeger nog gekozen voor microblading en zijn je wenkbrauwen hierdoor verkleurd? Ik heb mij ook gespecialiseerd in correcties. Want iedereen verdient mooie wenkbrauwen!Speciaal voor ons Beauty Babes


Wist je dat je hairstrokes wenkbrauwen ook goed kan combineren met de volledig ingekleurde powderbrows of ombre brows? De combinatie van lichte en donkere kleuren in je wenkbrauw geeft een mooi effect aan de echte beauty babe!
Waarom is microblading nog zo populair, als er een betere variant is?Er zijn verschillende redenen waarom microblading wenkbrauwen nog steeds populair zijn in Nederland en Belgie. Gelukkig stappen meer en meer salons over op de nieuwere techniek. Maar waarom is microblading nog steeds relatief populair en verandert dit (te) langzaam richting hyperrealisme hairstrokes?


  • Microblading aanbrengen is veel eenvoudiger
  • Opleiding voor micoblading is toegankelijker
  • Voor en Na foto's op websites geven een vertekend beeld, want nadelen van microblading zijn vlak na behandeling minder zichtbaar


Microblading wordt gezien als een nieuwe techniek, die later is bedacht dan het "gewone' PMU tatoeëren (permanente make-up).


Eigenlijk klopt dat niet. De eerste vorm van permanente make-up werd al heel lang geleden toegepast door de indianen. Zij maakten kleine sneetjes onder de wenkbrauw en vulden deze met een gekleurde substantie. Zij hadden dus eigenlijk al ervaring met microblading.


De moderne variant van microblading is ontstaan in Japan. Door enerzijds goede marketing, en anderzijds goede internationale beschikbaarheid van opleidingen, werd microblading al snel een trend in andere landen.


Elke vrouw wilde microblading! In de begintijd was het nadeel van microblading nog niet goed zichtbaar: Verkleuringen vinden vaak pas na verloop van tijd plaats. En littekentjes waren nog niet goed zichtbaar.

Enerzijds worden de littekentjes namelijk verbloemd door de permanente make-up, en anderzijds worden ze pas in na een paar maanden taaier en meer zichtbaar. Daarnaast speelt ook mee dat niet iedereen littekens krijgt van microblading. Elke huid reageert anders op kleine sneetjes. (maar ja. Je wil he risico niet lopen, toch?!)


Microblading werd ook al snel bekend in Rusland, een land waar PMU permanente make-up heel erg populair is. Uiterlijk is daar heel erg belangrijk.
Omdat PMU in Rusland zo populair is, zijn er daar ook veel grote PMU experts. Zij waren de eersten die de nadelen van microblading herkenden. Maar een grote groep wilde inmiddels graag natuurlijke wenkbrauwen PMU. Daarom is veel onderzoek gedaan door deze experts, en is de hyperrealisme PMU hairstrokes techniek uitgedacht.


Echter, deze Russische experts waren veel minder gefocust op internationale marketing. Daarnaast was taal een probleem: veel hyperrealisme opleidingen werden alleen in het Russisch gegeven. Het heeft daarom langer geduurd voordat de techniek populair werd in andere landen.


Inmiddels zijn we een paar jaar verder. Wereldwijd zie je de populariteit van microblading snel afnemen, en de populariteit van hyperrealisme hairstrokes toenemen. Simpelweg omdat er nu wel meer bekendheid en expertise is.


Ik heb zelf het voordeel dat ik Nederland woon, maar ook Russisch spreek. Ik kan hierdoor seminars  volgen bij de experts uit Rusland. En ik ben heel enthousiast!
Zo enthousiast, dat ik me inmiddels de hyperrealisme hairstrokes PMU expert van Nederland mag noemen.Heb ik je interesse gewekt?


Mijn advies is uiteraard altijd gratis, en mijn PMU wenkbrauw behandeling zeer aantrekkelijk geprijsd. 


Ik zie je graag op mijn whatsapp. En wellicht zien we elkaar daarna in mijn salon.


Groetjes van Mila

Jouw gids in de wereld van mooie wenkbrauwen

⇨ PMU salon...


⇨ Over mij...


⇨ Beauty Brow Blog...


⇨ Prijslijst...


Conact met Mila via whatsapp

 

(Bellen mag alijd. Maar liever contact via whatsapp. Mocht ik namelijk net een behandeling uitvoeren, dan verdient deze klant mijn volle concentratie, waarna ik direct op jouw bericht zal reageren met de aandacht die ook jij verdient)

+31651689046

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn