Microblading wenkbrauwen heeft een opvolger in Hyperrealisme Hairstrokes


Wenkbrauwen microblading was lang de standaard om mooie mensen zoals jij en ik vollere wenkbrauwen te geven.  Tegenwoordig zijn er geavanceerdere technieken.

De opvolger van microblading heet PMU hyperrealisme hairstrokes. Hiermee is een enorme stap gemaakt in het tatoeeren van natuurlijk ogende wenkbrauwen.

Jouw gids in hairstrokes wenkbrauwen


Mijn naam is Mila. Met trots presenteer ik je de diversiteit van mijn klantenkring. Van Amsterdam tot Apeldoorn tot aan Antwerpen komen mensen naar mijn salon voor een professionele wenkbrauwbehandeling. 

PMU Permanente make-up waar persoonlijke styling voorop staat.  

Mijn klanten tonen je graag hun hairstrokes wenkbrauwen in deze slideshow

 • mircoblading wenkbrauwen
 • wenkbrauwen microblading
 • wenkrbauwen hairstrokes
 • hairstrokes wenkbrauwen
 • microblading ook voor mannen
 • PMU wenkbrauwen
 • hairstrokes tattoo
 • Hairstrokes wenkbrauwen voor en na
 • hyperrealsme - opvolger van microblading


Ook jij bent uniek


Wist je dat jouw wenkbrauwhaartjes van nature andere richtingen op groeien dan die van een ander. Dat verwacht je dan ook terug te zien in je wenkbrauw tattoo, toch?!
Zeker 2x per jaar vlieg ik naar de bedenkers van de hyperrealisme hairstrokes, om bij hen gespecialiseerde styling clinics te volgen. 

Super interessant! en "natuurlijk" resultaat!


Mooier, maar vooral gezonder dan microblading


Hyperrealisme hairstrokes zijn niet alleen mooier, maar ook veel gezonder dan microblading wenkbrauwen. Deze internationale topexpert legt in een korte video uit waarom.


Voordelen van PMU Hyperrealisme Hairstrokes t.o.v. Microblading


Microblading brows hadden een aantal nadelen. De nieuwe hairstrokes techniek heeft deze nadelen opgelost.

 1. Microblading geeft door diepte van het sneetje meer een "hek effect"
 2. Microblading behandeling geeft grotere stress aan de huid
 3. Microblading geeft meer kans op beschadiging haarzakjes, wat haargroei kan verminderen
 4. Kans op littekens is bij microblading veel groter
 5. Kans op verkleuring groter bij microblading  (kleur kan blauw of roodachtig worden)


Wenkbauwen microblading werkt met een aantal heel kleine mesjes achter elkaar. De opvolger niet. Hierdoor is geen sprake meer van een scheurend effect. PMU hyperrealisme hairstrokes werkt namelijk met heel kleine prikjes. Dit is nauwelijks belastend, en dus beter voor de huid. 

Daarnaast is de diepte beter controleerbaar, waardoor geen kans op verkleuring onstaat. Verkleuring kan namelijk ontstaan als de inkt vermengt met je bloed. Bij PMU permanente make-up, waar hyperrealisme hairstrokes onder valt, wordt de inkt altijd ondiep in de huid ingebracht met een speciaal daarvoor ontwikkelde PMU-pen.


Speciaal voor ons Beauty Babes


Wist je dat je hairstrokes wenkbrauwen ook goed kan combineren met de volledig ingekleurde powderbrows of ombre brows? De combinatie van lichte en donkere kleuren in je wenkbrauw geeft een mooi effect aan de echte beauty babe!


Waarom is microblading nog zo populair, als er een betere variant is?

<de foto's zijn geen microblading, maar hyperrealisme hairstrokes uit eigen salon>


Er zijn verschillende redenen waarom microblading wenkbrauwen nog steeds populair zijn in Nederland en Belgie. Gelukkig stappen meer en meer salons over op de nieuwere techniek. Maar waarom is microblading nog steeds relatief populair en verandert dit (te) langzaam richting hyperrealisme hairstrokes?

 • Microblading aanbrengen is veel eenvoudiger
 • Opleiding voor micoblading is toegankelijker
 • Voor en Na foto's op websites geven een vertekend beeld, want nadelen van microblading zijn vlak na de behandeling nog minder zichtbaar
Hyperrealisme Hairstrokes


Microblading wordt gezien als een nieuwe techniek.

Later is bedacht dan het 'gewone' PMU tatoeëren (permanente make-up).


Eigenlijk klopt dat niet. De eerste vorm van permanente make-up werd al heel lang geleden toegepast door de indianen. Zij maakten kleine sneetjes onder de wenkbrauw en vulden deze met een gekleurde substantie. Zij hadden dus eigenlijk al ervaring met microblading.


De moderne variant van microblading is ontstaan in Japan. Door enerzijds goede marketing, en anderzijds goede internationale beschikbaarheid van opleidingen, werd microblading al snel een trend in andere landen.

Elke vrouw wilde microblading! In de begintijd was het nadeel van microblading nog niet goed zichtbaar: Verkleuringen vinden nameljik pas na verloop van tijd plaats. En littekentjes waren nog niet goed zichtbaar.

Enerzijds worden de littekentjes namelijk verbloemd door de permanente make-up, en anderzijds worden ze pas na een paar maanden taaier en meer zichtbaar. Daarnaast speelt ook mee dat niet iedereen littekens krijgt van microblading. Elke huid reageert anders op kleine sneetjes. (maar ja. Je wil het risico niet lopen, toch?!)


Microblading werd ook al snel bekend in Rusland, een land waar PMU permanente make-up heel erg populair is. Uiterlijk is daar erg belangrijk.
Omdat PMU in Rusland zo populair is, zijn er daar ook veel grote PMU experts. Zij waren de eersten die de nadelen van microblading herkenden. Maar een grote groep klanten wilde inmiddels graag natuurlijke wenkbrauwen PMU. Daarom is veel onderzoek gedaan door deze experts, en is de hyperrealisme PMU hairstrokes techniek uitgedacht.Echter, deze Russische experts waren veel minder gefocust op internationale marketing. Daarnaast was taal een probleem: veel hyperrealisme opleidingen werden alleen in het Russisch gegeven. Het heeft daarom langer geduurd voordat de techniek populair werd in andere landen.


Inmiddels zijn we een paar jaar verder. Wereldwijd zie je de populariteit van microblading snel afnemen, en de populariteit van hyperrealisme hairstrokes toenemen. Simpelweg omdat er nu wel meer bekendheid en expertise is.


Ik heb zelf het voordeel dat ik Nederland woon, maar ook Russisch spreek. Hierdoor kon ik seminars volgen bij de experts uit Rusland. Ook nu ik zelf zeer ervaren ben, blijf ik enthousiast om clinics te blijven volgen. 


Het geeft mij energie dat ik de sterke punten van jouw uiterlijk tot in perfectie kan, en mag benadrukken.

Dat positieve gevoel wil ik graag met jou delen. Jij ook met mij?!Heb ik je interesse gewekt?


Mijn advies is uiteraard altijd gratis.

Mijn behandeling om van te genieten.

En mijn PMU wenkbrauwen aantrekkelijk geprijsd. 


Ik zie je graag op mijn whatsapp. En wellicht zien we elkaar daarna in mijn salon in Tilburg.


Groetjes van Mila

Jouw gids in de wereld van mooie wenkbrauwen⇨ Prijslijst...


Nu verwen je jezelf met 2 relaxte behandelingen;

Daarna met langdurig mooi Resultaat

⇨ Meer over Mila...


want "Van beetje spannend Naar meer dan mooi" 

Begint bij een goed gevoel over de stylist

 

(Bellen mag alijd. Maar liever contact via whatsapp. Mocht ik namelijk net een behandeling uitvoeren, dan verdient deze klant mijn volle concentratie, waarna ik direct op jouw bericht zal reageren met de aandacht die ook jij verdient)

+31651689046


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn