Ombre brows: PMU wenkbrauwen met schaduw effect

Wat zijn Ombrebrows?

Ombrebrows is permanente make-up op de wenkbrauwen waarbij een schaduwtechniek is toegepast. Op basis van de PMU poedertechniek wordt pigment ingebracht in de huid. Door met meerdere kleuren en kleur diepten te werken ontstaat een schaduweffect.


Ombre brows vs Powder brows

Ombre brows is een geavanceerde vorm van Powder brows. Ze zijn beiden gebaseerd op dezelfde PMU techniek. Het enige verschil is de aandacht voor schaduw. Het verschil tussen de twee termen begint daarom ook steeds meer te vervagen. 


Mijn salon in Tilburg

Mijn PMU salon in Tilburg heeft veel ervaring met het zetten van ombre powder brows. Ik besteed altijd veel aandacht aan een passende vorm, kleur en schaduw. In twee sessies bied ik elke vrouw passende wenkbrauw make up.


Let's take a Glance-inside 

Permanente make-up

op het grootste PMU portaal 

van Nederland
Ombre powder brows

Ombre powder brows in meer detail

Ombre powder brows is een vorm van permanente make-up van de wenkbrauwen waar een schaduw techniek wordt toegepast. 

Het schaduweffect wordt vaak aangebracht door gebruik te maken van meerdere kleuren inkt pigment. 

Het is ook mogelijk om met 1 kleur een ombre wenkbrauw te maken. Door hetzelfde oppervlak vaker te tatoeëren, ontstaat er een diepere kleur. Vaak wordt een combinatie gebruikt van deze twee technieken.

De PMU tatoeage techniek die bij ombre brows wordt toegepast heet poedertechniek. 

Het Franse woord ombre geeft al aan dat deze techniek van permanente make-up in Frankrijk erg populair is. Dat wil zeggen, de term is daar populair. 

Ook in Nederland is veel vraag naar ombre wenkbrauwen. Echter wordt dan vaak over powderbrows met schaduwtechniek gesproken.

Schaduweffect kan op verschillende manieren worden toegepast. De ene schaduw is de andere niet.


powder brows met schaduw

Als je wenkbrauwen PMU overweegt, doe dan eerst wat onderzoek waar je de schaduw zou willen laten aanbrengen. Uiteraard zal ik als permanente make-up specialist je hier over adviseren. 

Persoonlijk zou ik je een natuurlijke schaduw adviseren: een schaduweffect dat past bij de contouren van je gezicht en de vorm van je wenkbrauw. 

Maar je eigen smaak is natuurlijk leidend. Zoek dus ook eens op internet naar voorbeeld foto's van ombre brows.Wil je ombre powder brows beter kunnen vergelijken met andere technieken?

of veel foto's naast elkaar zien om goed de verschillende wenkbrauw technieken te kunnen vergelijken?


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn