"Wat zijn ombre brows?"Ombre brows is een vorm van permanente make-up van de wenkbrauwen waar een schaduw effect wordt gecreëerd. Ook mijn PMU salon in Tilburg past deze techniek toe.

Het schaduweffect wordt vaak aangebracht door gebruik te maken van meerdere kleuren inkt pigment. 

Het is ook mogelijk om met 1 kleur een ombre wenkbrauw te maken. Door hetzelfde oppervlak vaker te tatoeëren, ontstaat er een diepere kleur. Vaak wordt een combinatie gebruikt van deze twee technieken.

De PMU tatoeage techniek die bij ombre brows wordt toegepast is gelijk aan de zogenaamde poedertechniek. Het enige verschil is, dat er met schaduw wordt gewerkt.

Het Franse woord ombre geeft al aan dat deze techniek van permanente make-up in Frankrijk erg populair is. Dat wil zeggen, de term is daar populair. 

Ook in Nederland is veel vraag naar ombre wenkbrauwen. Echter wordt dan vaak over powderbrows met schaduw gesproken.

Schaduweffect kan op verschillende manieren worden toegepast. De ene schaduw is de andere niet.


Als je ombre brows overweegt, doe dan eerst wat onderzoek waar je de schaduw zou willen laten aanbrengen. Uiteraard kan een permanente make-up specialist je hier over adviseren. 

Persoonlijk zou ik je een natuurlijke schaduw adviseren als je ombre brows neemt: een schaduweffect dat past bij de contouren van je gezicht en de vorm van je wenkbrauw. 

De intensiteit van het schaduweffect is beter te creëren met kleurverschil en kleurintensiteit, dan door de schaduw op een onnatuurlijke manier aan te brengen. Maar je eigen smaak is natuurlijk leidend. Zoek dus ook eens op internet naar voorbeeld foto's van ombre brows.Wil je ombre brows beter kunnen vergelijken met andere technieken?

of veel foto's naast elkaar zien om goed de verschillende wenkbrauw technieken te kunnen vergelijken?


<Klik hier voor een overzicht van PMU wenkbrauw technieken>
"Mijn salon in Tilburg heeft oog voor detail in ombre brows"In mijn eigen salon voor permanente make-up komen veel klanten die ombre wenkbrauwen laten tatoeëren. Heb je ook interesse in ombre brows, en is Tilburg in de buurt? Kom dan gezellig een keer langs.

Ook klanten van andere salons mogen altijd contact met mij opnemen voor informatie en advies. Want elke vrouw in Nederland en België verdient mooie PMU ombre wenkbrauwen!


<Meer info over mijn PMU salon in Tilburg>

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn