Lipgloss met permanente make up?

We zijn allemaal dol op onze mooie lippen. En we laten ze graag shinen met lipgloss, lippenstift, en met semi-permanente make-up (PMU).

En terecht, want onze lippen mogen gezien worden, toch?!PMU Blog van Mila Ermolitskaia


 


Lippen zijn ook écht mijn favoriete accent in beauty. Niet alleen voor mij persoonlijk, maar ook binnen mijn vakgebied van permanente make-up. 

Daarom heb ik me gespecialiseerd in het zetten van full lips PMU. In mijn salon help ik je graag om jouw lippen een extra accentje mee te geven. 


"Samen genieten van jouw glimlach"Regelmatig komen jullie ook met goede vragen en ideeen. En daar kan ik dan weer een leuke blog over schrijven. 

Zo kreeg ik laatst de vraag of het ook mogelijk is om permanente lipgloss aan te laten brengen.


Lipgloss met PMU?
Glossy lips

Is permanente lipgloss mogelijk? 

Ik ga jullie niet lang in spanning laten. Het antwoord is Nee. De techniek van permanente make-up is nog niet zo ver dat ze in staat is om een glanzend effect mee te geven aan je lippen. Tenminste, niet echt. Er is namelijk wel een PMU techniek die sommigen Glossy lips noemen. 

Wat is dat dan precies?


Allereerst wordt met permanente make up een basiskleur aangebracht. Daaraan wordt vervolgens een pigment van witte puntjes toegevoegd. 

Echter, pas wanneer je vervolgens zelf een gewone lippenbalsem of lipgloss opdoet, geven deze witte puntjes een extra glanzend effect.

Bij een lichte kleur lippen is dit effect nauwelijks zichtbaar. Bij een donkere kleur iets beter. 
Witte puntjes met PMU...

...geven extra effect na aanbrengen van gewone lipgloss

Persoonlijk vind ik de witte puntjes geen aanrader. Zonder lipgloss is het niet echt mooi, en mét lipgloss is het effect in mijn ogen veel te klein. 


Ik zou dus altijd voor een mooie basiskleur lippen PMU gaan, gewoon zonder toevoeging. Je kunt eventueel wel meerdere kleuren combineren voor een meer 3D-effect van je lippen. Maar de witte puntjes adviseer ik weg te laten.


Als je toch een avondje wat meer wil opvallen, kun je nog steeds lippenstift of lipgloss gebruiken. Gewoon aanbrengen over je permanente make-up.

PMU en lipgloss is wat dat betreft een prima combinatie.


⇨ PMU Lippen...


⇨ Home...


⇨ Fillers & PMU...


⇨ BeautyBlog... 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn