Een PMU wenkbrauw tattoo voor mannen


Wat is Hyperrealisme Hairstroke?
Hyperrealisme Hairstroke is een vorm van tatoeëren op de wenkbrauwen. Deze PMU tatoeage techniek geeft een effect van natuurlijke haartjes. Daarmee zijn hairstrokes zeer geschikt om de vorm van je eigen wenkbrauw te verbeteren, of ze een voller effect te geven. Voor zowel mannen als vrouwen.


PMU tattoo voor mannen (wenkbrauwen, ogen, lippen)
Een PMU tattoo is zeer geschikt voor mannen die hun uiterlijk meer accent willen geven. Veel mannen hebben lichte dunne wenkbrauwen, een onopvallende kleur ogen, of vaag witte of oneffen lippen. Met kleine natuurlijke PMU accenten zal de buitenwereld zich niet bewust zijn dat je een tattoo hebt. Je gezicht zal echter meer spreken, wat onbewust meer aandacht trekt.


Medische redenen
Heb jij alopecia? Een hyperrealisme wenkbrauwen tattoo zal je weer met een glimlach in de spiegel doen kijken. En jouw glimlach is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar ook voor je dierbaren.


Specialist in Tilburg
Mijn salon in Tilburg is specialist in Hairstroke wenkbrauwen. Ik heb een internationale opleiding Hyperrealisme gevolgd. Met PMU laat ik specifieke details van natuurlijke haargroei terugkomen in de tattoo, rekening houdende met specifieke kenmerken van geslacht en ras. Ook ogen en lippen geef ik graag de uitstraling die ze verdienen. Het zal  opvallen zonder dat het opvalt.Gast Blog

Lees snel verder hoe Tim de behandeling en het resultaat heeft ervaren.

(en daarna ook nog wat foto's van andere mannen)PMU voor mannen: Persoonlijke ervaring (Gast Blog)


"Hoi! Mijn naam is Tim"

Ik ben tevreden met mijn uiterlijk. Maar tegelijkertijd weet ik dat ik een weinig sprekend gezicht heb. Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken. 

Een PMU tattoo kan zorgen voor meer vrouwelijkheid. Maar inmiddels heb ik ervaren dat het óók voor meer mannelijkheid kan zorgen. 

Een PMU tattoo accentueert kenmerken van je gezicht. Wanneer goed toegepast, laat het je gezicht meer spreken. Het kan helpen om uit te gaan stralen wat je graag uit wíl stralen.

“Mila, geef mij een stoere PMU mannen tattoo!”De aanleiding
Ik ben een Zeeuw van begin 40. Mijn uiterlijk? Ach. Zo lang ik er een beetje verzorgd bij loop, vind ik het allemaal wel prima. Ik ben gek op schoenen, dat wel. Mijn collectie is niet heel groot...maar wel bijzonder. Mijn schoenen stralen uit wie ik ben.

Mila ken ik al heel lang. Ik luister graag naar haar wanneer ze me vertelt over haar passie voor aesthetics. fashion, beauty, en natuurlijk haar expertise: PMU tatoeëren.

"Als je me een jaar geleden had gevraagd of ik zelf PMU zou willen, 
dan had ik waarschijnlijk een welbekende vinger opgestoken. 
Maar waarom is die vinger veranderd in een duim omhoog?"


Van taboe naar tattoo:

Ten eerste ben ik anders tegen PMU aan gaan kijken. Ik vond het een vrouwending en associeerde het met make-up. Sinds kort zie ik in dat PMU niets anders is dan zeer gedetailleerde tatoeages op het gezicht. 

Bewustwording van mijn karakteristieken:

Ten tweede heeft Mila, met haar uitgebreide esthetische kennis, mij concreet gemaakt waaróm mijn gezicht weinig kenmerkende eigenschappen heeft. Hierdoor ben ik bewuster naar mezelf gaan kijken. 

Angst voor verandering overwonnen:

Ik was bang om de drie uitroeptekens te gaan horen uit de volgende zin: 

 “WAT HEB JIJ MET JE GEZICHT GEDAAN?!!!”

Mila heeft me weten te overtuigen dat mensen om me heen nauwelijks bewust zullen zijn van de verandering in mijn uiterlijk. Onbewust zal hun aandacht worden getrokken. Maar waarom? Dat zal bijna niemand opmerken. Maar ik zelf wel!

...en ik zal je alvast verklappen: ze had gelijk.


Een stoere mannen wenkbrauw tattoo
Met de natuurlijke PMU hairstroke techniek heeft Mila mijn wenkbrauwen een iets andere vorm en kleur gegeven.  

Van mezelf ben ik blond. 
Ok ok, en steeds meer grijs en kalendHet kalende valt op. Het grijs-blonde valt weg. Mijn nieuwe wenkbrauwen geven qua vorm hetzelfde gevoel. Ze zorgen echter wel voor contrast. Het contrast is verlegd naar een mooiere plek.

Leuk accent: ik lijk blijkbaar niet op een Rus.

Mila heeft zich verdiept in de diverse soorten haargroei. Ik ben een mannelijke west-europeaan. Mijn wenkbrauwharen groeien anders dan van bijvoorbeeld iemand uit Rusland. Haar PMU hairstroke techniek is van zo een hoog detailniveau, dat dit accent in de tattoo is aangebracht.Sprekende ogen

Welke kleur ogen heb jij, Tim?

Ik heb felgroene sprekende ogen! Mooi heh? 

Op een foto, gemaakt in het juiste licht, heb je gelijk. Maar in gewoon daglicht heb je grijs-groenachtige ogen die niet kenmerkend zijn in je gezicht. Je korte blonde wimpers helpen daar ook niet in mee. Je ogen zouden meer tot hun recht komen met wat meer contrast.

En dat denk jij met PMU te kunnen doen?

Ja. Een tattoo van een dun bruin lijntje aan de rand van je ooglid zal wonderen doen. Het lijntje zelf zal niemand zien, maar je ogen zullen gaan spreken.

Ok, kom maar op dan met je ooglid tatoeage!


Contrast door egale PMU op de lippen
Ga je ook mijn lippen doen? 

Rode lippen zijn toch voor sexy vrouwen?!  NIET VOOR STOERE MANNEN!

Maak je geen zorgen. De kleur van je lippen gaat niet veranderen met deze lippen tattoo voor mannen. Je lippen hebben al een mooie vorm. Je onderlip heeft ook al een mooie egale kleur. Maar je bovenlip is wat minder egaal van kleur. Wat valer, wat witter. Dat gaan we oplossen. Door jouw natuurlijke kleur overal egaal aan te brengen, zullen je lippen de uitstraling krijgen die ze verdienen.

Dus iedereen wil me straks kussen?
Hahaha. Ja hoor. Echt íedereen.


Littekencorrectie

Tim, waarom heb jij een litteken op je gezicht? 

Mijn kleine zusje is ooit aangevallen door een horde yeti’s

Ik heb mijn zusje uiteraard met huid en haar beschermd. Daarom heb ik nu een litteken op mijn wang en ben ik wat haar kwijt geraakt. 

Hahaha. Ok. Ik geloof je. Ik zal het rode in je litteken camoufleren met een PMU tattoo. Het gaat maar om een klein puntje. Maar door het opvallende plekje hier weg te halen, verschuift het contrast in je gezicht naar de wenkbrauwen, ogen en lippen.Het resultaat
Zo. Klaar. Ben je tevreden?
Ja. Het is Super!
...en ook nog even wennen hoor. Maar ik ben er heel blij mee.

Zeg Mila, ik heb ook nog een flapoor. Heb je daar ook iets voor?

Ik ben geen plastisch chirurg, Tim! Maar als je wil kan ik er een poppetje op tekenen. Het poppetje zal alle aandacht op de vorm van je oor wegnemen. 

Nou, ehh, eigenlijk vind ik ze toch wel prima zo. Bedankt voor de mooie PMU tattoos! Ik straal nu uit wat ik uit wíl stralen.


Vraag

Antwoord

Doet het pijn?

Niet echt. Je hebt je vast wel eens, een paar dagen te laat, geschoren met een oud scheerapparaat. Het gevoel is vergelijkbaar. Het lijntje zetten op mijn ooglid vond ik wat minder prettig. Niet omdat het tatoeëren pijn deed...maar mensen moeten gewoon van mijn wimpers afblijven :-).

Duurt het lang?

Wenkbrauwen ongeveer 2 uur. De ogen drie kwartier. En de lippen in ruim een uur. Omdat mijn lippen heel licht zijn getatoeëerd, duurde dit minder lang dan verwacht. Voor wenkbrauwen en ogen ben ik na een maand teruggekomen voor een nabehandeling. 

Was het wennen?

Ogen en lippen niet. Wenkbrauwen waren de eerste dagen na de behandeling nog erg donker. Ik dacht wel even van...dit is wel een heel groot verschil! Ik ben twee dagen binnen gebleven. Mijn wenkbrauwen werden daarna snel minder opvallend. Op de lippen komen na een paar uur korstjes, maar die vielen er bij mij na een dag al af.

Wat zei je moeder?

Mijn moeder zag het niet eens! Pas toen ik vertelde dat ik een PMU tattoo heb, zag ze het verschil. Dat gold ook voor mijn collega's. Van een meter afstand zie je echt wel dat het een tattoo is. Van verder weg niet. Ogen en lippen valt overigens niemand bewust op. Maar ik zie zelf wel dat kleine extra accent, en ben er erg blij mee.

Aanrader?

Voor mij was het resultaat positief. Maar het was wel een grote stap, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Het is voor iedereen een aanrader om je meer bewust te worden van de kenmerken in je gezicht. Wat valt op? Wat niet? Wat zou je willen? Misschien met PMU?


Permanente make up wenkbrauwen voor mannen


 

 Enkele foto's uit eigen salon

Mila Ermolitskaia is gespecialiseerd in wenkbrauw tattoo voor mannen

Heb je interesse in een PMU mannen tattoo?

Ik kan me voorstellen dat het best een grote stap voor je is om je wenkbrauwen te laten doen.

Het is belangrijk dat je vooraf een goed gevoel krijgt van wat je van de PMU tattoo mag verwachten.

Het begint bij een goed gevoel over de expert.

Ik nodig je daarom uit om de Over mij pagina ook eens te lezen.

Stuur me daarna eens een whatsappje met je wensen.

Dat kan 24 uur per dag.

Als je wil, plannen we een vrijblijvend intakegesprek in.

Ik zal goed naar je luisteren en je stap voor stap meenemen in mijn advies. 

Geloof me. Een mooie passende wenkbrauw is echt de moeite waard!
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn