Permanente make-up

Beautysalon Glance-inside 

Tilburg

Welkom bij Glance-Inside, 

Dé expert in permanente make-up in Tilburg Reeshof.

Mijn naam is Mila

Ik ben een gecertificeerd expert, gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up (PMU) . Van oorsprong kom ik uit Rusland: het land waar bijna elke vrouw waarde hecht aan een goed verzorgd uiterlijk, zonder veel tijd kwijt te zijn aan dagelijkse make up.  PMU is de ideale oplossing. Het geeft een mooi resultaat, bespaart tijd, en veroorzaakt geen allergieën zoals soms bij cosmetica. Semi permanente make-up corrigeert de asymmetrie van het gezicht. Je ziet er elk moment van de dag perfect uit, zelfs 's-ochtends vroeg of na het zwemmen. 

Wat maakt Glance-inside nu écht onderscheidend

"Voordat ik iemand op mijn gezicht laat tatoeëren, 

wil ik deze persoon eerst beter leren kennen. 

Kun je iets meer vertellen over wie je bent en hoe je werkt?".

Van nature ben ik een bescheiden persoon. Ik toon mijn kwaliteiten liever door het te laten zien, dan door er over te praten.  Maar bovenstaande vraag krijg ik vaak en begrijp ik heel goed. Permanente make-up nemen is best spannend, zeker de eerste keer. Dus daarom wat meer over mijzelf en waar ik voor sta:


 1. Fashion-ervaring: passende kleuren en vormen / klantgericht
 2. Opleiding Permanente make-up, en daarna blijven leren
 3. Wel ervaring met PMU, niet met photoshop
 4. Hygiëne 
 5. Materialen
 6. Tijd en Bereikbaarheid
 7. Kwaliteit voor een lage Prijs


Wenkbrauwen 

PMU wenkbrauwen

Permanente eyeliner

Wenkbrauwen tatoeëren

PMU

Permanente make up lippen

Permanente wenkbrauwen

Permanente make up

 Hairstroke


Fashion-ervaring: passende kleuren en vormen / klantgericht

Na mijn studie commerciële economie ben ik in de fashionbranche gaan werken. Als styliste, visual merchandizer, en later ook als verantwoordelijk manager van een aantal kledingzaken. Klanten waardeerden mijn persoonlijke aandacht en gevoel voor (hun!) stijl.

Dit combineerde ik met kennis van kleuren, stijlen, vormen, en trends.... niet alleen van kleding, maar juist ook van de klant zelf. 

Een aantal jaar geleden heb ik de overstap gemaakt van fashion naar permanente make up. Ik wilde namelijk niet alleen creatief en klantgericht zijn, ik wilde ook graag gaan creëren. In permanente make up heb ik deze combinatie gevonden. En daarnaast wilde ik graag ervaren hoe het is om een eigen bedrijf te runnen. 

Er zijn veel goede PMU-experts, die alle tatoeeertechnieken goed beheersen. Wat mij onderscheidt als PMU-expert, is mijn fashion-achtergrond : Ik heb hierdoor echt leren luisteren . Daarnaast heb ik geleerd hoe ik je goed kan adviseren door te kijken naar de vorm van je gezicht, kleur en structuur van de huid, kleur van je haar en ogen, en de vorm van je lippen.

Heb je bijvoorbeeld geen idee of eyeliner met wing je beter staat dan eyeliner zonder wing? Of je beter een koudere of warmere kleur lippen kan nemen? 

Samen zullen wij de voor jou beste keuze maken!


Opleiding permanente make-up, en daarna blijven leren

Uiteraard heb ik een opleiding in permanente make-up. Maar net zo belangrijk is het blijven leren. Ervaringen van anderen zijn een belangrijke bron. Er is veel te vinden op internet. Omdat in Rusland permanente make-up enorm populair is, zijn daar ook een aantal topexperts te vinden. Mijn Russische achtergrond geeft mij de mogelijkheid om contact met hen te zoeken en hun seminars te volgen. Super interessant!


Wel ervaring met PMU, niet met photoshop

Op internet kun je veel mooie foto's vinden van vrouwen met permanente make-up. Vaak zijn het heel fotogenieke vrouwen met ook nog vaak een laagje photoshop eroverheen. Dat is niet verkeerd... maar ik kies ervoor om realistische foto's te publiceren van klanten in alle soorten in maten. Het liefste voor en na de behandeling. Ik wil namelijk juist graag laten zien dat permanente make-up de eigen schoonheid van een vrouw accentueert. Iedereen heeft sterke uiterlijke eigenschappen. Het is de kunst om deze naar boven te laten komen. En alleen realistische foto's laten jou in detail zien wat je kunt verwachten als je zelf voor permanente make-up kiest.


Hygiëne

Wist je dat elke PMU-salon verplicht is de salon periodiek te laten certificeren door de GGD? Toen ik mijn salon in Tilburg begon, kregen wij ook een bezoekje. Vooraf  kregen we te horen dat we niet moesten schrikken als de inspectie enkele uren zou gaan duren, opdat we goede uitleg zouden krijgen over hygiëne en keurmerken. Daarnaast werd gezegd dat een eerste inspectie van een salon bijna nooit direct tot goedkeuring leidt. Echter, mijn Russische achtergrond bleek goed van pas te komen. In Rusland zijn er geen inspecties zoals in Nederland, maar in elk huishouden is "schoon" en "hygienisch" erg belangrijk. (Waarschijnlijk omdat het buiten juist niet zo schoon is als bijvoorbeeld in Nederland). En wat thuis belangrijk is, is automatisch ook belangrijk op je werk. En inderdaad: De GGD-inspectie van onze salon duurde slechts 20 minuten en leidde direct tot goedkeuring. Onze salon kijkt niet wat wettelijk is voorgeschreven, onze salon doet wat wij belangrijk vinden. En dat gaat qua hygienemaatregelen vaak een stapje verder, dan vereist. 


Materialen

Goed resultaat begint bij goed materiaal. Het begint bij comfort: een goede behandeltafel maakt jou relaxed. En dat zie je ook terug in het resultaat. Verder is een goed apparaat en goed pigment belangrijk. Ik ben altijd op zoek naar beter pigment. En overigens ooknaar andere cremes en vloeistoffen om de huid voor- en na te behandelen.  En wat vind je van onze luchtbevochtiger? Het is niet alleen een eyecatcher, maar zorgt voor een optimaal klimaat om permanente make-up  aan te brengen.


Tijd en Bereikbaarheid

Wij hebben geen 9-tot-5-mentaliteit. Wij begrijpen namelijk heel goed dat jij vooral 's-avonds en in het weekend de tijd hebt om je te verdiepen in de mogelijkheden van permanente make up. Daarom kun je ons elke dag, op elk moment van de dag Whats-appen. Uiteraard zal ik niet altijd direct kunnen antwoorden... maar ik doe mijn best de tijd voor jou te nemen op het moment dat het jou uitkomt.


Kwaliteit voor een lage prijs

Ja, de prijs bij ons is relatief laag. 

Zoals elke salon adviseren we wel vaak twee sessies om tot een goed eindresultaat te komen. Een deel van het aangebrachte pigment blijft niet in de huid zitten. Een nabehandeling is daarom vaak nodig.  Na een maand is zichtbaar welk deel va de pigment achter is gebleven in de huid. Dit blijft ongeveer 2 jaar goed zitten zonder extra behandelingen tussendoor.

1 nabehandeling is dus vaak nodig, maar bij ons is de nabehandeling niet verplicht. Neem een maand na de eerste behandeling even contact met ons op, en we bekijken samen of de nabehandeling nuttig is. Vooraf is dit moeilijk in te schatten. Elke huid is anders. Een jongere huid houdt bijvoorbeeld beter pigment vast....maar dat is ook weer afhankelijk van het huidtype. 

Qua kosten kun je dus het beste rekening houden met twee behandelingen.....en wie weet, krijg je van je huid 50% korting, omdat nabehandeling toch niet nodig blijkt!


PMU Procedure, technieken en modellen

Mijn procedure is niet pijnlijk en zeer hygiënisch.

Je hebt de keuze uit een breed assortiment aan PMU technieken en modellen. Bijvoorbeeld: 

 • schaduwtechniek
 • ombre-techniek
 • poedertechniek
 • hairstroke

Hairstroke techniek pas ik regelmatig toe, maar dan zonder te snijden (microblading). Ik vind namelijk dat je risico's op littekens moet voorkomen. Elke huid is anders, en reageert anders. En daar houd ik altijd rekening mee. Ik zal nooit onnodig risico nemen met jouw gezicht.

Ik informeer je graag over de mogelijkheden.


 • onze salon
  beautysalon glance-inside overview kleur
 • permanente eyeliner
  permanente eyeliner
 • frisse look met nieuwe wenkbrauwen en wimperrand
  frisse look met nieuwe wenkbrauwen en wimperrand
 • brows en bruine eyeliner met wing
  brows en bruine eyeliner met wing
 • Twee voorbeelden van lippen na eerste behandeling
  Twee voorbeelden van lippen na eerste behandeling
 • lippen voor en na eerste behandeling
  lippen voor en na eerste behandeling
 • Glance-inside
  logo glance-inside


Kom bij ons langs in Tilburg voor nog mooiere volle lippen, permanente wenkbrauwen en permanente eyeliner.

Je bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon!

Mila Ermolitskaia - wimperextensions en PMU in TilburgLiudmila Ermolitskaia E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn